måndag 20 augusti 2012

Arbetskamrater


 Att ha många arbetskamrater är för det mesta otroligt trevligt, alla är olika och bidrar på sitt eget speciella sätt till trevnad och trivsel på jobbet.
Jag har många olika… just nu är antalet ca 20st! och de flesta är lite mindre. Ja, inte bara till växten utan ibland är det andra små problem, här kommer några exempel:

”Samarbetssvårigheter” har vi ibland, alla är inte mottagliga för lugna argument och resonemang utan det smäller direkt emellanåt och då stiger” Ljudnivån” till oanade höjder.

”Matvägran” förekommer, särskilt när det gäller grönsaker och deras ”Bordsskick” är en källa till ständig diskussion. ”MBL-förhandlingar” förekommer inte, det är oftast de lite längre arbetskamraterna som, i kraft av sin fysiska styrka, bestämmer vad som ska ske. ”Arbetstider” är flytande, särskilt på eftermiddagarna när de mindre arbetskamraterna absolut vill jobba över.




Men….. de små  armarna som” kramar” om min hals ibland, den sprudlande ”Glädjen” vid varje ny ”Upptäckt” det kvillrande ”Skrattet” och den ”Positivitet” som varje ansikte visar när de ser något nytt gör att varje dag är en upplevelse och att vi alla är ett "Toppenteam" i vardagen.

2 kommentarer:

  1. Jag formligen ÄLSKAR den översta bilden! Fantastiskt fin.

    SvaraRadera
  2. Hej Annika!
    Jag tjuvläser här inne också. Superfin blogg du har!

    Kram Alexandra

    SvaraRadera