lördag 16 februari 2013

Tänk på varandra



Den här veckan har gått i vänlighetens och kärlekens tecken, ingen har väl missat att det varit ” Alla hjärtans dag” i torsdags och alla handlare gjorde det möjligt för oss att tänka på nära och kära med blommor, godis eller andra presenter.
 Egentligen borde det inte behövas en extra påminnelse, varje dag borde kantas av kärlek, omsorg och omtanke om alla som finns omkring oss, både de som vi träffar dagligen och alla de som finns i våra tankar och hjärtan.

Kanske behövs det inte mer än det fina äpplet som vi hittade i matvarubutikens fruktdisk 
eller något annat som till vardags kunde få oss att fundera, en blommig påse, ett extra kärleksfullt omslag till fiskpinnar och falukorv t.ex. eller helt enkelt en uppmaning i högtalarna:

 ”Tänk på varandra idag”.

Jag lovar att jag tänker varmt på alla er som läser de här raderna!!

1 kommentar:

  1. Det är så sant, Annika!
    Det är viktigt att tänka vänliga tankar om sina medmänniskor. Hade alla gjort det hade det inte varit så svårt ibland på arbetsplatser. Tyvärr är många egofantaster. MEN inte alla ,långt ifrån! Det är viktigt att vi alla tänker på att våga trycka på hur vi är och hur vi borde vara mot varandra!

    Att ha ett varmt hjärta som ex. ledare/ medmänniska behöver inte vara det samma som om man inte är en stark person. Båda komponenterna måste finnas./W

    SvaraRadera